Despre RIN Grand Hotel

RIN Grand Hotel este un hotel modern, construit în 2007, cu o gamă de servicii adaptată perfect celor care sunt în călătorii de afaceri sau de plăcere.

Hotelul este situat la doar 10 minute de mers cu maşina faţă de centrul istoric. Zona este uşor accesibilă şi dispune de o parcare generoasă. Pasionaţii de peisaje naturale vor fi încântaţi de vecinatatea Parcului Natural Văcăreşti, numit şi “Delta Bucureştiului”, aflat la 50 de metri.

RIN Grand Hotel dispune de cel mai mare centru de conferinţe din Bucureşti, cu peste 5500 mp pentru spații de conferință. împărţiţi în 25 de săli complet echipate. De asemenea, are un spațiu dedicat special pentru târguri și expoziții, cu o suprafaţă ce depăşeşte 750 mp.

Toate sălile dispun de echipamente audio-video de ultimă generație. Accesul la internet de mare viteză este de asemenea gratuit și disponibil în tot perimetrul centrului.

RIN Grand Hotel găzduiește și un Business Center ce oferă servicii de copiere, printare, fax, dar și stații de lucru cu acces la internet.